Klanu RuMaKi
Tak naprawdę to klan ShowYourSkill istniał, ale o ile mi wiadomo to ponad pół roku temu został rozwiązany, więc raczej nie byłoby nic złego gdybyśmy mieli taką nazwę.
Rejestrujcie się na nowej stronce, bo jak narazie z naszego klanu zarejestrowały się tam 3 osoby.
C_s-CiemnaStrefa
http://foto.onet.pl/rdk8n,kcw4c73gcfgw,u.html
Ciemna strefa tylko zajebisty towar! ! !
Ostatnio edytowany przez Konieczny (2010-08-24 20:52:42)
Nie sa moje ale pewnie niektorzy z was sluchaja rapu typu RPK-razem ponad kilo i jest tam mowa o ciemnej strefie i tak o to powstalo logo...
mozna nawet kupic bluzy z tymi log... http://allegro.pl/bluza-rpk-xl-dixon-37 … ml#gallery
i nie sa skopiowane z innych klanow...
i jeszcze fasem moge zobaczyc ten "Klan" cs-ciemna strefa??
spoko switu jak na mnie to i tak sie staram
O'Zone: To jest switu, a nie "situ".
i zamiast robic logo wole cos narysowac
jak chcecie zobaczec moje obrazki przerobki to moge dodac na www
O'Zone: "za miast" pisze się razem ! Zarejestruj się wreszcie na nowej stronce klanu : showyourskill.xaa.pl
Ostatnio edytowany przez Konieczny (2010-08-25 20:50:06)
Po pierwsze zrobiłeś triple post . . . Jeśli nie wiesz jest taka jedna opja, nazywa się Edytuj !
Po drugie to jeśli jest to logo jest wykonane i używane przez jakiegoś producenta, to bez jego zgody nie można go kopiować/wykorzystywać, to tzw. Prawa autorskie.
O'zone ma racje. Pamiętacie "shootersi.pl"? Wydawało się że to strona white'a, ale ktos wcześniej wpadł na pomysł tej strony i wykupił prawa autorskie. White miał 3 miesiące na zmiane nazwy albo skasują stronę i będzie płacona kara.
To Tomek są prawa autorskie.
Pozdro
Też słucham Rapu, H&H, oraz paru klubowych kawałków.
Jeśli tak, to załatw zezwolenie na używanie tego loga. A co do lubienia, to na początku wydawałeś się spoko gość, ale od czasu założenia tego tematu co raz bardziej jestem raczej neutralny, nie podoba ci się pomysł zmiany nazwy, ok, uwzględnimy twoje zdanie. OuteN i tak napisał, że nie zmienimy nazwy, a to on tu rządzi. Ty zamiast tego napisałeś kilka postów, w których jest tylko : KUR** ten pomysł jest do chu**. Teraz jeszcze myślisz, że wszyscy cię nie lubią, bo nie chciałeś zmienić nazwy. Zapewniam Cię, że tak nie jest.
PS: Zarejestruj się na nowej stronie klanu, bo wszyscy się tam przenoszą, chyba, że chcesz tu zostać sam.